Τοποθέτήσεις φώτα XENON και λάμπες LED

Στο "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" τοποθετούμε φώτα XENON και λάμπες αλογόνου, LED εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές.

      

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΑ ΦΏΤΑ XENON ΓΙΑ ΤΟ OΧΗΜΑ ΣΑΣ

Τα φώτα xenon προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας :

Γενικά οι λάμπες αλογόνου συνήθως καταναλώνουν 55-65W ενέργεια. Στην αγορά επίσης θα βρείτε και ειδικές λάμπες αλογόνου στα 100W που δίνουν περισσότερο φως από τις απλές λάμπες , αλλά όχι από τα φώτα xenon, αλλά συνήθως για να λειτουργήσουν και να αποδώσουν στο μέγιστο χρειάζονται ειδικούς ενισχυτές, γεγονός ασύμφορο οικονομικά σε σχέση με ένα σύστημα φώτων xenon. Εντούτοις τα φώτα xenon καταναλώνουν μόνο 35W ηλεκτρικού ρεύματος , συνεπώς κάνουν λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και καλύτερη διαχείριση της ενέργειας του ηλεκτρικού κυκλώματος του αυτοκινήτου, του επαγγελματικού οχήματος ή της μηχανής. Δηλαδή καταναλώνουν σχεδόν τη μισή ενέργεια σε σχέση με τις απλές λάμπες αλογόνου.

Τα φώτα xenon προσφέρουν μεγαλύτερη ένταση φωτός :

Τα φώτα xenon παράγουν ένταση φωτός που αγγίζει τα 3200 lumens, σε αντίθεση με τις απλές λάμπες αλογόνου που δε ξεπερνούν τα 1100 lumens. Δηλαδή τα φώτα xenon αποδίδουν έως και 3 φορές περισσότερο φώς από τις συμβατικές λάμπες αλογόνου.

Τα φώτα xenon προσφέρουν μεγαλύτερη διάυγεια και καθαρότητα φωτός :

Τα φώτα xenon παράγουν φως μεγαλύτερης διαύγειας και καθαρότητας που αγγίζει τα 200.000cd, σε αντίθεση με τις απλές λάμπες αλογόνου που η διάυγεια τους δε ξεπερνά τα 67.500cd. Δηλαδή τα φώτα xenon αποδίδουν εώς και 3 φορές καλύτερης διάυγειας και καθαρότητας φως σε σχέση με τις απλές λάμπες αλογόνου.

Τα φώτα xenon έχουν καλύτερη θερμοκρασία φωτός (Χρώμα):

Τα φώτα xenon αποδίδουν φως σε υψηλότερη θερμοκρασιακή κλίμακα σε σχέση με τις λάμπες αλογόνου. Τα φώτα xenon μπορούν να αποδώσουν φως απο τα 4.300K έως τα 15.000Κ, σε αντίθεση με τις λάμπες αλογόνου που στην καλύτερη περίπτωση αποδίδουν φως μέχρι τα 3.200K. Όμως θα βρείτε φώτα xenon και στα 3.000Κ για εκεί που χρειάζεται, σε εφαρμογές λαμπτήρων για προβολείς ομίχλης. Το ειδικό κίτρινο φως που αποδίδουν είναι η ιδανικότερη λύση για αντιμετώπιση φαινομένων ομίχλης συγκριτικά με θερμοκρασίες υψηλότερης κλιμακας (4.300K και άνω). Για να δείτε τη διαφορά στη θερμοκρασιακή κλίμακα συμβουλευτείτε τη παρακάτω εικόνα :

Τα φώτα xenon έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής :

Τα φώτα xenon έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις απλές λάμπες αλογόνου. Ενώ ο κατασκευαστής των λαμπτήρων αλογόνου δίνει διάρκεια ζωής περίπου 400 ώρες , τα φώτα xenon έχουν διάρκεια ζωής περισσότερη από 3.000 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένα να διαρκέσουν περισσότερο ακόμα και από την ίδια τη ζωή του αυτοκινήτου.

Τα φώτα xenon έχουν μεγαλύτερη δέσμη φωτός :

Η δέσμη φωτός που δημιουργούν τα φώτα xenon είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με τη δέσμη φωτός που δημιουργείται από τις απλές λάμπες αλογόνου. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι τα φώτα xenon «τυφλώνουν».

Τα φώτα xenon προσφέρουν εξωτερική βελτίωση του αυτοκινήτου:

Τοποθετώντας σύστημα φώτων xenon έχετε ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα σε σχέση με το “κιτρίνισμα” των φώτων από τις συμβατικές λάμπες αλογόνου. Εγκαθιστώντας φώτα xenon στο αυτοκίνητό σας υιοθετείται το κύρος και την πολυτέλεια των ακριβών αυτοκινήτων που φέρουν τα πανάκριβα εργοστασιακά συστήματα xenon. Επίσης επιλέγοντας μεταξύ των διαφορετικών θερμοκρασιών μπορείτε να διαλέξετε την απόχρωση φωτός που ταιρίαζει στο αυτοκίνητό σας.

Τα φώτα xenon προσφέρουν καλύτερη συντήρηση των φαναριών:

Η ειδική κατασκευή της λάμπας xenon από κρύσταλλο με ειδική επίστρωση UV διατηρούν το φανάρι καθαρό και διαυγή συνεχώς, αποτρέπωντας το θάμπωμα. Επίσης η θερμοκρασία που εκλύεται από τη λάμπα xenon είναι πολύ μικρότερη από τη θερμοκρασία που εκλύεται από τις λάμπες αλογόνου με αποτέλεσμα το φανάρι να συντηρείται καλύτερα με τη χρήση των φώτων xenon.

Τα φώτα xenon προσφέρουν ασφάλεια σε περίπτωση βραχυκυκλώματος :

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο η λάμπα xenon καεί ή χαλάσει , το μόνο που θα συμβεί είναι να σταματήσει αυτόματα η παροχή ρεύματος από το μετασχηματιστή , αποτρέπωντας περαιτέρω βραχυκύκλωμα , επώδυνο για το ηλεκτρικό κύκλωμα του αυτοκινήτου.

 

Αναζήτηση

Προσφορές

1. Συναγερμός αυτοκινήτου από 100€
2. Service A/C αυτοκινήτου, μυκητοκτονίαση, τοποθέτηση αμπούλας φωσφόρου 
    Μόνο: 60€
 

Ενημέρωση

Σχετικά με Αυτοκίνητο...